zatrudnie do nagrania tekstu, place 300zl

#1 ndz., 2019/09/01 - 12:38
karpmat123
Obrazek użytkownika karpmat123

witam zatrudnie kogos kto nagralby mi jak czyta tekst do mojego filmiku na youtube reklamujacego pewną strone. jest to okolo 10-12min czytania. place 300zl przelewem
Estimated reading time: 7 minutes, 53 seconds. Contains 1577 words - moze byc troche wiecej bo nalezy to czytac dosyc powoli i z emocjami
tekst jest po angielsku, ale moge rozpisać go tak jak sie wymawia wszystkie slowa

wymagania to :
-bycie płci męskiej
-mowienie z duzymi emocjami a nie monotonne (wiecej szczegolow po skontaktowaniu)
-mowienie wyraznie, poprawna wymowa wszystkich slow
-wysoka jakosc nagrania
-glos ma byc czysty bez zadnych mlasniec szelestow na slowach itp (inaczej nagralbym to sam..)
-glos tez musi byc odpowiedni dlatego przed podjeciem wspolpracy poprosze o nagranie 1 zdania i wyslanie mi go
i odrazu mowie ze nie wymagam jakiegos bajecznego glosu niewiadomo jakiego tylko chodzi mi o normalny glos (jak uslysze to powiem czy sie nadaje)
-obrobienie (redukcja szumow, wyczyszczenie ewentualnych halasow miedzy slowami itp... i mozna sie bawic ustawieniami do polepszania jakosci glosu) - ja dostaje gotowe nagranie do uzytku

nie jest potrzebne jakies studio nagraniowe (ja to nagrywalem mikrofonem na biurku NOVOC nc1 + pop filtr i jakosc byla dobra tylko mlasniecia itp na slowach)

jezeli duzo osob sie zglosi to bede musial wybrać tą ktorej glos najbardziej odpowiada moim potrzebom

wszystko dokladnie omowimy po skontaktowaniu się ze mną
proszę skontaktowac sie w odpowiedzi
jak wspolpraca będzie pomyślna bede kontaktowal sie z przyszlymi tego typu "zleceniami"

pon., 2019/09/02 - 13:38
Przemysław Strz...
Obrazek użytkownika Przemysław Strzałkowski

Dzień dobry,

Jeśli nie posypią się odpowiedzi, a będzie Panu zależało na czasie, polecamy bank głosów Mikrofonika http://www.mikrofonika.net

Zajmuje się on komercyjną stroną naszego serwisu.
Prosimy napisać na poczta@mikrofonika.net - na pewno pomogą.

Powodzenia!

czw., 2019/09/05 - 22:59
DominikB
Obrazek użytkownika DominikB

Chętnie się z panem skontaktuje. Proszę podać maila :D

ndz., 2019/09/08 - 21:00
PiotrS
Obrazek użytkownika PiotrS

Witam, jestem zainteresowany współpracą.
Bardzo proszę o kontakt mailowy na adres: kontakt.pracaglosem@gmail.com
Pozdrawiam, Piotr

ndz., 2019/09/08 - 22:14
Taneo
Obrazek użytkownika Taneo

Dobry wieczór! Chętnie zajmę się Pana zleceniem. Mój adres taneo@op.pl

Taneo

ndz., 2019/12/15 - 17:24
Wiktor Bogulski
Obrazek użytkownika Wiktor Bogulski

Witam, chętnie przyjmę zlecenie. Mam oryginalny głos, doświadczenie, własne studio nagrań i dobrą dykcję. Proszę o kontakt na bogulski.vectra@gmail.com lub pod numer tel 532302168.